Rágcsálóirtás, egérirtás és patkányirtás.
Rágcsálók irtása, Budapest és Pest megyében.
Információ és megrendelés: 06-70/363-8179 vagy 06-20/363-8286


Patkányirtás:

Egy patkányoktól erősen fertőzött kutyamenhely kitűnő terep a patkányirtó mérgek, véralvadásgátlók tesztelésére. Ahol a patkányok nappal is mozognak, ott sokszor azonnal látható és dokumentálható az irtószer elfogadása vagy elutasítása. A szakmában ismeretes "bait shyness" jelenség időnként előfordul, ilyenkor a patkányok hosszú ideig elkerülik a számukra ismeretlen táplálékot, nem fogyasztják el a mérgezett csalétket.

Erős vándorpatkány fertőzöttség egy állattartó telepen:Az általunk használt illatos rágcsálóirtó pépek ellenállhatatlan vonzó hatást fejtenek ki a patkányok egyedeire, a irtószertől való idegenkedés ritkán jelentkezik. A falánk vándorpatkányok rövid időn belül halálos mennyiséget fogyasztanak a méregből. Elsőként a domináns példányok fogyasztanak a patkányméregből, erős fertőzöttség esetén többszöri pótlás is szükséges lehet. A patkányirtás alkalmával általunk felhasznált mérgezett csalétek négyszer(!) hatékonyabb, mint az üzletekben általánosan elterjedt "bromadiolon" hatóanyagú rágcsálóirtószer.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a patkánynak a hagyományos patkánymérgekhez képest negyede mennyiséget elég fogyasztani a halálos dózis felvételéhez. Ez a különösen hatékony rágcsálóirtó csalétek a legóvatosabb, túlélő tipusú példányokat is elpusztítja. Vándorpatkányoknál mindössze 2-3g elfogyasztott mennyiség már halálos dózis jelent. Rezisztencia kizárt!


Feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. Rágcsálóirtás, diszkrét módon. 

Újdonság:
Élvefogó profi macskacsapda. 

Aktuális


Rágcsálóirtás

Véralvadásgátló kihelyezés- zárt etetőhelyekkel
Élvefogás, csapdázás

Darázsirtás

Porozógéppel és permetezéssel

Hangyairtás

Tartós felületkezelés, sávpermetezés, csalétek

Csótányirtás

Gélezéssel, permetezéssel

Poloskairtás

Tartós méregmező és kiűzéses légtérkezelés 

Bolhairtás

Felületkezelés,

IGR fejlődésgátlás,
Füstképzés


Társoldalak, linkek.