"Ágyi poloska irtás, szakértő segítséggel"
"Akár 24 órán belül otthonában vagyunk, megszabadítjuk a parányi vámpíroktól"
"Poloskairtás megrendelés: 06-20/363-8286 vagy 06-70/363-8179"


Poloskairtás tartalomjegyzék:
- 10 fontos tudnivaló az ágyi poloskáról
- ágyi poloska irtás Budapesten
- ágyi poloska irtás előtti szemle
- ágyi poloska irtás, technológia
- ágyi poloska irtás, garancia
- ágyi poloska irtása, ár

Ágyi poloska irtás Budapesten:

Az utóbbi 5 évben óriási gondokat okoz az ágyi poloska, ez a kozmopolita vérszívó. Cégünk rövid határidővel vállalja ágyi poloska irtását.

Ágyi poloska irtás előtt, szemle:

Az irtószeres felületkezelés előtt szemrevételezzük a legfőbb poloska rejtekhelyeket, meggyőződünk a fertőzöttség mértékéről, a megrendelővel pontosítjuk az előkészületeket és óvintézkedéseket. A helyszíni szemle nem külön időpontban történik, ezt a poloska irtása előtt közvetlenül végezzük el.


Ágyi poloska irtás, technológia:

Az ágyi poloska rendkívül nehezen irtható rovar. Rejtőzködő életmódja, irtószerekkel szembeni ellenállóképessége teszi kemény ellenféllé a poloskairtó szakemberek számára.
Hálószobákban történik az ágyi poloska irtása, minden rés, hasadék, varrás lehetséges búvóhelye a rovaroknak. Nagy alaposságú irtószeres felületkezeléssel, rés és repedéskezeléssel történik az ágyi poloska irtása.


Ágyi poloska irtás, garanciával:

A poloska irtása legtöbbször egy menetben eredményes. A kezelés során a ágyi poloskák nagy részét közvetlenül lefújjuk, a taglózó hatású rovarirtószer gyors ölőhatást biztosít.
Az ágyi poloska irtás során a rovarok egy részét azonban nem éri az irtószer, amelyek mélyen megbújnak illesztésekben, azok az éjszakai vérszívó útjuk során gyalogolnak át az aktív poloskairtószerrel kezelt felületeken. Zsúfolt lakásokban, erősen fertőzött helyeken kétszeri irtásra lehet szüksége. Jól előkészített hálószobákban az esetek 70%-ában egyszeri kezelés is eredményes. Az ismétlő irtásra (amennyiben szükséges) két hét múlva kerül sor.
Az ágyi poloska irtása garanciával történik, mely a második kezelés után igénybevehető!

Ágyi poloska irtás, ár:

Az ágyi poloska irtás fix összeg: 20.000Ft. Ez az összeg a lakás méretétől független, ugyanis a konyha, nappali, fürdő mérete nem lényeges információ: ezeken helyeken nem történik ágyi poloska irtás. Az ágyi poloska irtása kizárólag a hálószobákban történik. A jelzett ár maximum két hálószoba szakszerű poloskairtását jelenti, egy alkalommal. Második poloskairtás általában zsúfolt és erősen fertőzött helyeken lehet szükséges. Két irtás után garanciát vállalunk.
Több hálószoba esetén minimális felárat számítunk fel.


Feliratok nélkül érkezünk. Ágyi poloska irtása, diszkrét módon. 

Aktuális


Rágcsálóirtás

Véralvadásgátló kihelyezés- zárt etetőhelyekkel
Élvefogás, csapdázás

Darázsirtás

Porozógéppel és permetezéssel

Hangyairtás

Tartós felületkezelés, sávpermetezés, csalétek

Csótányirtás

Gélezéssel, permetezéssel

Poloskairtás

Tartós méregmező és kiűzéses légtérkezelés 

Bolhairtás

Felületkezelés,

IGR fejlődésgátlás,
Füstképzés


Társoldalak, linkek.