Csótányirtás professzionális módszerekkel.
Csótányirtás gélezéssel és permetszórással, Budapest és Pest megyében.
Megrendelés: 06-70/363-8179 vagy 06-20/363-8286


Tartalomjegyzék:

- csótányok irtása
- csótányirtók módszerei
- csótányirtó gél, a vonzó csalétek
- csótányok irtása a gyakorlatban
- csótányirtás gélezéssel
- csótányok irtása diszkréten

Csótányok irtása:

A csótány, amennyiben optimális életfeltételeket talál, beltéren bárhol megjelenhet és elszaporodhat. Hazánkban nagyrészt a német csótány, elvétve a konyhai csótány kártételére számíthatunk. Rejtőzködő életmódot folytat, ezért a csótányok jelenléte csak akkor tűnik fel, amikor már jelentős mértékben elszaporodott. Elsősorban a vizes helységekben (konyha és fürdő) számíthatunk rá, a csótányirtás is főként ezekre a helyiségkre korlátozódik.
Nagyobb fertőzöttség esetén azonban a szobákban is megjelenik, ilyenkor a teljes lakásban szükséges elvégezni a csótányok irtását.
Tudjon meg többet a csótányok életmódjáról.


Csótányirtás, csótányirtók módszerei:

A professzionális csótányirtás számos módszert alkalmaz, melyek alkalmazása mindig az adott csótány problémától függ. A profi csótányirtók által felhasznált anyagok, vegyszerek, technológiák és eszközök speciálisan erre a célra lettek kifejlesztve, hatékonyságuk garantált és azonnali:
- Csótányirtás permetezéssel (sávpermetezés, rés és repedéskezelés - tartós méregmező)
- Csótányirtó gélezés (gyomorméreg célzott kihelyezése - "pöttyözés", "zselézés")
- Porozógépes felületkezelés (csótányirtás, permettel nehezen kezelhető felületeken)
- Hidegködös kiűzés, füstképzéssel történő csótány kiűzés

Csótányirtó gél vonzó hatása (német csótányok - terrárium kisérlet):

Csótányok irtása a gyakorlatban:

Hagyományos, de rendkívül hatékony csótányirtó módszer: az alapos és szakszerű rovairtószeres permetezés (a felületeken, melyeken a csótányok közlekednek egy rovarirtószeres tartós méregmezőt létesítünk, melynek  csótányirtó hatása tartós, a felületeken foltot nem hagy, melegvérű szervezetekre veszélytelen). Kiegészítő módszerként hidegködös kiűzést használunk, főleg zsúfolt lakásokban van szükség erre.

Csótányirtás gélezéssel (csótányirtó gél célzott kihelyezése- gyakorlatban, videón)


A köznyelv zselézésnek vagy pöttyözésnek hívja a csótányirtás ezen forradalmian új módját. A csótányirtó hatóanyag rövid időn belül idegméregként hat a rovar szervezetére, a pusztulás néhány percen belül bekövetkezik.A pantofág csótány elhullott társait is megeszi,  a  méreganyag ismét aktivizálódik, így tarolva végig a teljes populációt. Ezt hívjuk a csótányirtás domino effektusának. Ez magyarázza azt a tényt is, hogy gélezéssel történő csótányirtó munkák után kevesebb az elhullott csótány a lakásokban.  A rovarirtás ezen módja teljesen biztonságos, és csak a 1-2m-es körben fejt ki vonzó hatást, vagyis a szomszédok csótányait nem csalogatja át a lakásunkba. A csótányok egész éjszaka kutatnak élelelem után, a megfelelő helyekre tett csótányirtó pöttyöket biztosan megtalálják. A rovarirtás ezen új módja kitűnően alkalmazható csótányokkal erősen fertőzött helyeken is, a hatékony munkához azonban feltétlenül szükséges, hogy a területen élő csótányok egyéb táplálékhoz ne juthassanak hozzá.  Minden esetben a helyi fertőzöttség mértéke, a területi adottságok, valamint a megrendelővel történő egyeztetés után történik a megfelelő csótányirtó technológia kiválasztása. Általában a csótányirtás kombinált módszerrel történik, melyben a permetezéses eljárást a kényes helyeken (élelmiszerek környéke) rovarirtó gélpöttyök kihelyezésével egészítjük ki. 


Csótányirtás diszkréten, kellemetlenség nélkül:

A munka során lábzsákot használunk, így cipőnkkel nem koszoljuk össze a lakását. Csótányirtó szolgáltatásunk nem hirdetjük járműveinken, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. A csótányirtás diszkrét és tiszta módon történik.
csótányirtás
Feliratok nélkül érkezünk. Csótányirtás, diszkrécióval.  

Aktuális


Rágcsálóirtás

Véralvadásgátló kihelyezés- zárt etetőhelyekkel
Élvefogás, csapdázás

Darázsirtás

Porozógéppel és permetezéssel

Hangyairtás

Tartós felületkezelés, sávpermetezés, csalétek

Csótányirtás

Gélezéssel, permetezéssel

Poloskairtás

Tartós méregmező és kiűzéses légtérkezelés 

Bolhairtás

Felületkezelés,

IGR fejlődésgátlás,
Füstképzés


Társoldalak, linkek.